Timo Katajamaa

Katajamaa Timo

Päävalmentaja
Licensed Trainer of Neuro-Linguistic Programming™
Licensed NLP Coach™
timo@nlp.fi ja 0400 232 781

Timo on suorittanut maailman huippu gurujen johdolla lukuisia NLP™ ja nykyaikainen hypnoosin opintoja vuodesta 1996 alkaen. Timo on kouluttanut ja tehnyt henkilökohtaisia valmennuksia jo 10 vuoden ajan. Hän myös kouluttautuu edelleen ja pitää tärkeänä sitä, että osaaminen kehittyy koko ajan ja voi tarjota aina uutta ja tuoretta hyväksikoetun perusosaamisen rinnalla.

Timo on turvallinen ja äärimmäisen taitava matkaopas, matkustettaessa mielen uskomattomissa maailmoissa. Hän on itse elävä esimerkki siitä, kuinka omassa ohjatussa ajattelussa tapahtuneet muutokset ovat saaneet aikaan huikeita muutoksia taloudessa, elämän laadussa ja menestymisessä huippuvalmentajana.

– Arto Järvelä, toimitusjohtaja

”I highly recommend Timo Katajamaa. He is continually updating his training with the most up-to-date skills I have developed and one of those licensed internationally through the Society of Neurolinguistic programming™ – Richard Bandler. For a list of others and my recommendations, contact the Society of Neuro-Linguistic Programming™ – Richard Bandler.”

Kaikki ihmiset maan päällä ovat saaneet jonkin lahjan. Toisissa lahja tulee esiin itsestään, toisten on tehtävä töitä löytääkseen sen. -Piedrajoen rannalla istuin ja itkin, Paulo Coelho

Tartu tilaisuuteen - ota yhteyttä