Nauru

Enemmän naurua työyhteisöön – tilaa työpaikkanaurut

Työpaikkanaurut sisältää luentoa naurusta ja paljon erilaisia nauruharjoituksia

Lisätietoja ja tarjouspyynnöt:

Pääkaupunkiseutu: Jaana Katajamaa 040 523 0991 tai jaana.katajamaa@solidea.fi

Oulu, Kemi – Tornio: Tuula Mikkola 040 546 9123 tai tuula@nlp.fi

Naurujooga perustuu siihen, että kuka tahansa voi nauraa ilman syytä, ilman huumoria, vitsejä tai komedioita. Tarvitaan vain halu nauraa. Naurujoogan hyödyt perustuvat siihen, että keho ei erota tekonaurua ja oikeaa naurua toisistaan, vaan voi kokea fyysiset ja psyykkiset hyödyt naurujoogan avulla. Vaikka muuten kokisi, että ei paljon naurata.

Ryhmässä nauraminen vie helposti mukanaan oikeasti hauskaan yhdessä oloon. Nauru tuo mielihyvää ja helpottaa kokonaisvaltaisesti oloamme. Naurutuokioiden jälkeen ihmiset puhkuvat tyytyväisyyttä ja yhteistyövalmiuttaan. Rentoutunut ja vapautunut olo antaa hetkessä uutta toimimisen energiaa. Nauru viestittää meille jatkuvasti siitä tosiasiasta, että ihmisellä itsellään on paljon omia voimavaroja, joiden avulla voidaan tuoda helpotusta elämään.

”Nauru on todella hyvää lääkettä. Se vähentää stressiä, helpottaa kipuja, alentaa verenpainetta ja tehostaa immuunijärjestelmän toimintaa. Se helpottaa oloa ja voi auttaa vähentämään jännitteitä ihmissuhteissa. Säännöllinen nauraminen voi jopa vähentää erilaisten sydänsairauksien riskiä.”

– Craig Hassed, MBBS., lääketieteellinen tiedekunta, Monashin yliopisto, Melbourne, Australia. -

”Emme naura siksi että olemme onnellisia, olemme onnellisia siksi että nauramme.”

Tartu tilaisuuteen - ota yhteyttä